Rólunk - HITEL1.HU - HITEL OKOSAN

hitel1.hu - HITELÜGYINTÉZÉS GYORSAN, OKOSAN
Tartalomhoz ugrás
RÓLUNK

HITELIRODÁNK a Bankmonitor partnereként működik.

Célunk, hogy az igénylők a lehető leggyorsabban megtalálják a számukra optimális banki hitelajánlatot. Ügyfeleinknek bemutatjuk az egyes bankok által kínált legkedvezőbb kamatszinteket, emellett arra is figyelmet fordítunk, hogy az ügyfél jövedelmével, munkáltatói hátterével és egyéb paramétereivel milyen ajánlatok érhetőek el. Az ügyfelek azért is járnak jobban, mert a Bankmonitor kiemelt partnere a magyar pénzintézeteknek, így rajta keresztül sokszor kedvezőbb termékajánlatok érhetők el, mint közvetlenül a bankfiókokban.

Konzultációink során ügyfeleinknek nem csak a bankok által kínált legkedvezőbb kamatszinteket mutatjuk meg, hanem azt is, hogy a jövedelmükkel, munkáltatói hátterükkel és egyéb paramétereikkel ténylegesen mely ajánlatok érhetők el számukra. Ez alapján összehasonlító ajánlat készül a valós lehetőségek figyelembevételével, majd hivatalos ajánlatot kérünk a bankoktól. Az ügyfeleknek általában elég egyetlen alkalommal, a hitelszerződés aláírásakor személyesen elmenni a bankba az előre egyeztetett időpontban.

Kukoláné Mészáros Irén a Bankmonitor rendezvényén elismerést vehetett át, mivel 2023. évi eredményei alapján újból bekerült a BANKMONITOR TOP10 partnere közé, aktuálisan hetedik helyezettként.

Nemcsak a Bankmonitor értékelte tevékenységünket, hanem a bankok is, az Erste és Raiffeisen Banktól elismerést vehettünk át, az OTP Bank pedig az elmúlt években Arany és ezüst partnerként is elismerte a munkánkat.

Köszönet ügyfeleinknek a bizalomért, a bankok munkatársainak és az egész Bankmonitor csapatnak, a háttérért, a támogatásért.
KUKOLÁNÉ MÉSZÁROS IRÉN
BANKMONITOR PARTNER HITELIRODA
irodavezető,
kiemelt lakossági hitelezési szakértő
KUKOLA MIHÁLY
BANKMONITOR PARTNER
területi vezető,
vállalati hitelezési szakértő,
pályázati tanácsadó

TV riportok, újságcikkek
Az M1 Ma reggel
 
című műsorában Kukoláné Mészáros Irén beszélt arról, hogyan tudjuk a pénzügyeinket ésszerűsíteni a jelenlegi helyzetben.
A riport 7 perc 30 másodperctől látható.

Az AKTUÁLIS című tv műsor
 
vendége volt Kukola Mihály, ahol a törlesztési moratóriumról adott részletes tájékoztatást.

Fontos tudnivalók a babaváró hitelről

 
A babaváró hitelt igénylők közül sokan szembesülnek azzal, hogy nem felelnek meg egy olyan feltételnek, amire nem gondoltak korábban. Kukoláné Mészáros Irén, a Bankmonitor Partner hitelszakértője mutatja be a leggyakoribb elutasítási okokat.
Vissza a tartalomhoz